Magus Group Albania

E themeluar ne vitin 2019 dhe e ribranduar ne vitin 2024 pas bashkimit me Albmania Group, tashme ofron nje game shume te gjere sherbimesh dhe produktesh nen nje sere brandesh te ndryshme brenda te njejtes umbrelle.

Lexo me Shume
SELECT * FROM settings WHERE sGjuha='al' LIMIT 1

Magus Group Albania Bashkepunetori juaj ne shume drejtime ne fusha e meposhtme, por jo vetem.

Teknologji

Ju veme ne dispozicion eksperiencen dhe ekspertizen tone ne programim, design, servera, sisteme informatike, sherbime menaxhimi, por edhe ne marketing dixhital, branding, apo copyrighting.

Transport

Lider ne tregun vendas dhe rajonal ne distribucionin online te biletave nderkombetare te autobusit si dhe ne ofrimin e transportit te udhetareve me autobusa me qera dhe mjete te tjera transporti udhetaresh me qera.

Turizem

Me ane te brandeve te ndryshme ofrojme sherbime turistike incoming dhe outgoing, guida turistike ne shume gjuhe, rezervim hoteli, bileta avioni, bileta trageti, makina me qera,etj...te gjitha ONLINE.

Info & me Shume

Jemi prezent ne tregun mediatik te shkruar me ane te portaleve te specializuara informative, por dhe me platforma te tjera unike qe vijne ne ndihme te cdokujt.

Gjithmone te hapur per bashkepunime.

Bashkepunimi eshte celesi i suksesit dhe i zhvillimit te metejshem ne biznes dhe ne jete, ndaj ne jemi te hapur ne cdo moment per bashkepunim dhe mund te bashkebisedojme me cdokend qe ka deshire te na kontaktoje.

Njoftime & Blogu i Kompanise

Rifreskojme imazhin dhe brandet tona

Rifreskojme imazhin dhe brandet tona

Prej fillimit te vitit 2024 vendosem te nisim nje proces te komplikuar ribrandimi per kompanine tone, proces ky i cili po vihet ne zbatim ne disa etap...

Na KontaktoniDuke Perdorur Formularin

Na Kontaktoni

Duke perdorur te dhenat e meposhtme, mund te na kontaktoni ne cdo moment.

  • Linze, Nd. 30, H. 31, AP. 52, Dajti, 1040, Tirane, Shqiperi
  • +355 69 20 24 511 +355 45 30 13 88
  • per @ magusgroup . al